Sporthotel

BELEEF DIE
PRIMEUR ZELF

Het Hotond Sporthotel is bedoeld voor mensen die in de Vlaamse Ardennen komen fietsen of wandelen. Zowel vrijetijdstoeristen als hardnekkige wielerfreaks zijn er welkom. Ook voor bedrijven en organisaties is het Hotond Sporthotel een prachtig rustpunt om directieraden, brainstormings of teambuildings te houden.

TIEN FLANDRIEN-
KAMERS

Ons hotel telt tien kamers – zowel eenpersoons als tweepersoons. In het interieur – geïnspireerd op Scandinavisch design – is groen het sleutelwoord. Niet toevallig: je bevindt je in een groene omgeving, maar we wekken ook zelf de energie op voor hotel, bistro en restaurant.

STANDARD ROOM

In de Standard Room kunnen tot 4 personen slapen.
Dit kamertype beschikt over een dubbel bed en een stapelbed. Ideaal voor singles, koppels en jonge gezinnen.

DOUBLE ROOM

In de Double Room kunnen tot 4 personen slapen.
Dit kamertype beschikt over 2 gescheiden slaapkamers voor 2 personen en badkamer. Ideaal voor vrienden en gezinnen met jongvolwassen kinderen.

VUILE SCHOENEN
TOEGELATEN

Kom je in het Hotond Sporthotel logeren, dan hoef je niet bang te zijn om met vuile schoenen binnen te komen. Je bent hier omgeven door de natuur en het is onze bedoeling je daarvan met volle teugen te laten genieten. Bijvoorbeeld door te wandelen of te fietsen. Slijk, wind en regen deren je niet? Ons ook niet. Stap maar binnen!